Small Form, Big Performance

Ge DDR5-prestanda fria tyglar.

Kingston FURY™ Beast DDR5 Memory
Visa större

Kingston FURY™ Beast DDR5-minne

Kingston FURY™ Beast DDR5-minne ger dig den senaste avancerade teknologin för nästa generations gamingplattformar. Med DDR5 ger du överföringshastighet, minneskapacitet och driftsäkerhet ytterligare en vitamininjektion tack vare en veritabel arsenal av vidareutvecklade funktioner, till exempel felkorrigerande ODECC-kod för ökad stabilitet vid extrema hastigheter, dubbla 32-bitars underkanaler för ökad effektivitet samt en integrerad krets för strömstyrning (PMIC) på modulen, så att du har riktig kräm när du behöver den som mest.

Oöverträffad hastighetsförbättring med dubbla minnesbankar från 16 till 32 och dubbel burst-längd från 8 till 16 gör att du med hjälp av DDR5-minnet kan ta gamingupplevelsen och de övergripande systemtillämpningarna till en helt ny prestandanivå.

Kingston FURY Beast DDR5 är ett elegant minne som ger dig de fria prestandatyglar som du behöver för att spränga gränser – oavsett om det handlar om livestreaming i en upplösning på minst 4K, arbetar med stora animationer och 3D-rendering eller extrema inställningar för dataspel.

Dessutom har minnet den nya överklockningsspecifikationen Intel® XMP 3.0 med två anpassningsbara profiler för hastighet och timing.

  • Högre prestanda från 4800MHz
  • Förbättrad stabilitet för överklockning
  • Ökad effektivitet
  • Intel® XMP 3.0-kompatibel och -certifierad
  • Godkänt av världens ledande moderkortstillverkare1
  • Plug & Play-funktion vid 4800MHz2
  • Värmespridare i låg profil

Bättre grundhastighetsprestanda

Med en aggressiv grundhastighet på 4800MHz är DDR5 ca 50% snabbare än DDR4.

Förbättrad stabilitet för överklockning

Felkorrigerande ODECC-kod hjälper till att bibehålla dataintegriteten för ultimata prestanda medan du öser på för fullt.

Ökad effektivitet

Dubbla minnesbankar och burst-längder samt två oberoende 32-bitars underkanaler gör att DDR5 hanterar data på ett enastående sätt även i de senaste spelen, programmen och krävande appar.

Intel® XMP 3.0-kompatibel och -certifierad

Avancerade föroptimerade tids-, hastighets- och spänningsinställningar ger goda överklockningsprestanda och möjlighet att spara nya användarprofiler som kan anpassas med hjälp av en programmerbar PMIC-krets.

Godkänt av världens ledande moderkortstillverkare1

Testat och godkänt så att du kan tryggt kan bygga och uppgradera system med utgångspunkt från önskat moderkort.

Värmespridare i låg profil

Värmespridare i nytt utförande som kombinerar elegans och ordentlig kylningsfunktion.